Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

GARMIN - VENU 2 Plus, Silver/Gray Silicone Band

GARMIN - VENU 2 Plus, Silver/Gray Silicone Band

-24%

Výrobce
Garmin
Kód

GARVERGSB

Part No.

753759280918

Nastavit hlídacího psa

    Podrobnosti o produktu

    Chytré GPS hodinky se zářivým, 1,3" AMOLED displejem, se stříbrnou nerezovou lunetou, usazené v šedém pouzdře o průměru 43 mm  opatřené silikonovým řemínkem., s možností Bluetooth volání ze zápěstí.

    Hodinky vhodné pro celodenní nošení.
    VÝDRŽ BATERIE AŽ 9 DNÍ


    Chytré funkce
    VESTAVĚNÝ REPRODUKTOR A MIKROFON
    VOLEJTE PŘES APPLE® NEBO ANDROID™ TELEFON1
    VYUŽÍVEJTE HLASOVÉHO ASISTENTA NA TELEFONU

    Sledování a vyhodnocení kondice
    SLEDUJTE UCELENÝ OBRAZ O SVÉM ZDRAVÍ
    FUNKCE BODY BATTERY™

    Funkce Venu 2 Plus sleduje a vyhodnocuje míru zatížení a regenerace organizmu a výsledek zobrazuje hodnotou pohybující se v rozmezí od 0 do 100. Na základě hodnoty můžete vhodně naplánovat trénink a odpočinek.

    ZATÍŽENÍ ORGANIZMU
    Hodinky Venu 2 Plus průběžně měří pomocí hodnot variability srdečního tepu míru zatížení organizmu.
    SRDEČNÍM TEPU
    Hodinky Venu 2 Plus měří váš srdeční tep několikrát za sekundu. A mohou vás upozornit, pokud je moc vysoký, nebo naopak příliš nízký.
    MĚŘENÍ DÉLKY A KVALITY SPÁNKU
    Díky dlouhé výdrži baterie je možné hodinky nosit i během noci a s jejich pomocí měřit délku a kvalitu vašeho spánku, včetně jeho vyhodnocení.
    Jak jste se vyspali?
    SLEDUJTE SKÓRE SPÁNKU A DOPORUČENÍ K JEHO ZLEPŠENÍ



    FUNKCE HEALTH SNAPSHOT™
    Funkce pomocí 2 min. záznamu vytvoří zprávu důležitých statistik, jako jsou srdeční tep2, variabilita srdečního tepu, pulzní oxymetr3, dýchání a zátěž organizmu. Zprávu s daty potom z telefonu a aplikace Garmin Connect™ můžete sdílet.

    FUNKCE BODY BATTERY™
    Funkce sleduje a vyhodnocuje vyvážení zátěže a regenerace organizmu v průběhu celého dne. Spíte dostatečně? Nepřetěžujete se v práci nebo tréninku? Funkce Body Battery vám napoví.

    PULZNÍ OXYMETR
    Snímač pulzního oxymetru3 je schopný změřit a zaznamenat míru nasycení krve kyslíkem. Hodnoty je možné měřit namátkově, průběžně nebo jen v noci během spánku. Měřená data napoví, jak dobře vaše tělo vstřebává kyslík.

    SLEDOVÁNÍ ZATÍŽENÍ ORGANIZMU
    Díky průběžnému sledování uvidíte, jestli se váš den nese v duchu klidu, vyrovnanosti nebo stresu. Když hodinky zjistí, že jste ve stresu, vybídnou vás ke krátkému dechovému cvičení a relaxaci.

    FUNKCE PRO ŽENY
    Garmin Connect můžete použít pro sledování menstruačního cyklu nebo průběhu těhotenství. Zapisujte příznaky, získejte tipy pro cvičení a výživu. S funkcí Sledování zdraví žen máte data i přímo v hodinkách na zápěstí.

    SLEDOVÁNÍ PITNÉHO REŽIMU
    Zaznamenávejte si svůj denní příjem kapalin, abyste nezanedbávali pitný režim. Můžete si dokonce nastavit automatický cíl pro příjem kapalin, který se odvíjí podle toho, koilk máte během dne aktívního pohybu a kolik toho vypotíte.

    MĚŘENÍ FREKVENCE DÝCHÁNÍ
    Sledujte svoji dechovou frekvenci v průběhu dne, během spánku, při dechových cvičeních, při cvičení jógy nebo při aktivitě snímku zdravotního stavu.

    VYHODNOCENÍ SPÁNKU
    Funkce sleduje a vyhodnocuje délku a kvalitu spánku, včetně fází spánku, srdečního tepu, zatížení organizmu, okysličení krve3 nebo frekvence dýchání.

    SLEDOVÁNÍ TEPU NA ZÁPĚSTÍ
    Hodinky nepřetržitě sbírají data o vašem srdečním tepu2 a upozorní vás, pokud je příliš nízký nebo naopak příliš vysoký. Tep na zápěstí je možné měřit i při sportu a to včetně plavání.

    DECHOVÁ CVIČENÍ
    Dechová cvičení v hodinkách vám pomohou si odpočinout ve stressové situaci nebo se připravit na soustředěnou činnost. Dechová cvičení vás provedou sérií nádechů a výdechů se správným časováním.

    VĚK PODLE KONDICE
    Tato funkce používá biologický věk, vaši týdenní intenzivní aktivitu, klidový srdeční tep a BMI4 k odhadnutí vašeho věku podle úrovně dosažené kondice. Sučástí funkce jsou také tipy, jak svůj fitness věk snížit.

    TELEFONOVÁNÍ ZE ZÁPĚSTÍ
    Pro přijetí a vyřízení hovoru už není potřeba vytahovat telefon z kapsy nebo kabelky. Po propojení s kompatibilním chytrým telefonem můžete uskutečňovat hovory přímo z hodinek1.

    VYUŽIJTE HLASOVÉHO ASISTENTA
    K psaní sms zpráv, kladení otázek nebo ovládání chytré domácnosti vám hodinky Venu 2 Plus umožní využívat hlasového asisttenta ze spárovaného telefonu.

    ANIMOVANÁ CVIČENÍ NA OBRAZOVCE
    V hodinkách jsou předinstalované přehledné animované kardio a silové tréninky, jóga, pilates a intenzivní intervalové tréninky (HIIT) a další tréninky si můžete stáhnout z aplikace Garmin Connect.

    VÍCE, NEŽ 25 SPORTOVNÍCH PROFILŮ
    Více, než 25 sportovních profilů je připravených pro záznam chůze, běhu, jízdy na kole, plavání v bazénu, lyžování, golfu, jógy a dalších aktivit. Je to málo? Další můžete stáhnout z Connect IQ platformy.

    POKROČILÝ SILOVÝ TRÉNINK
    Speciální profil a funkce jsou připravené pro příznivce silových tréninků. Ukládejte informace provedených cvicích, zvedaných váhách nebo osobních rekordech. Profil umí graficky ukázat i svalové skupiny, které jste procvičili.

    TRÉNINKY HIIT
    Nový profil pro záznam tréninků HIIT, včetně tréninků AMRAP, EMOM, tabata a vlastních tréninků. Nastavte počet sérií, intervaly pro cvičení/odpočinek, různé stopky pro sledování intervalů a další možnosti.

    SNADNÉ PLÁNOVÁNÍ TRÉNINKŮ
    Vyberte si z více než 1.600 cviků, jednoduše si sestavujte si vlastní tréninky v aplikaci Garmin Connect, zvolte počty opakování, přestávky, pojmenování a poté si trénink stáhněte do hodinek.

    FUNKCE GARMIN COACH
    Funkce bezplatného osobního, virtuálního běžeckého trenéra je vhodná pro začínající i pokročilé běžce. Pomůže vám začít s běháním nebo se připravit na závod na 5, 10 km nebo půlmaraton.

    MINUTY INTENZIVNÍ AKTIVITY
    Sledujte své minuty středně intenzivní a intenzivní aktivity a zjistěte, kdy během dne jste je získali a při jaké aktivitě. Veličinu si dokonce můžete zobrazit jako datové pole při měření sportovních aktivit.

    CHYTRÁ OZNÁMENÍ
    Po spárování s kompatibilním telefonem iPhone nebo Android můžete na hodinkách přijímat e-maily, textové zprávy a upozornění. S Android telefonem můžete posílat rychlé předpřipravené odpovědi na textové zprávy, nebo můžete odpověď namluvit.

    HUDBA
    Vestavěný hudební přehrávač s podporou offline poslechu streamovacích hudebních služeb Spotify, Deezer nebo Amazon Music (může být vyžadováno předplatné). Připojte bezdrátová sluchátka a poslouchejte hudbu z hodinek i bez telefonu.

    BEZPEČNOSTNÍ A SLEDOVACÍ FUNKCE
    Budete-li někdy potřebovat pomoc, můžete předem zvoleným kontaktům snadno zaslat zprávu se svou aktuální polohou, pokud budete mít hodinky spárované s kompatibilním telefonem5. Můžete dokonce určit nouzový kontakt, kterému hodinky zavolají.

    BEZKONTAKTNÍ PLATBY GARMIN PAY™
    Zadejte otisk své platební karty do hodinek a plaťte snadno a rychle díky bezkontaktním Garmin Pay platbám. Svou peněženku tak budete mít vždy po ruce. Ověřte si, zda Garmin Pay podporuje vaše banka, která vydala platební kartu.

    CONNECT IQ™ PLATFORMA
    Garmin Connect IQ™ je platforma, pomocí které je možné do hodinek doprogramovat a dohrát obsah, jako jsou vzhledy hodinek, datová pole a různé aplikace zaměřené nejen na sport a zdraví.

    GARMIN CONNECT
    Mobilní a webová aplikace Garmin Connect je deníkem s přehledem zdravotních, fitness a sportovních dat. V aplikaci můžete podrobně analyzovat své tréninky, informace o svém zdraví a kondici, můžete se spojit a soutěžit s kamarády, získávat odznaky plněním výzev a další – to vše na jednom místě, v aplikaci nevyžadující žádné předplatné.

    ÚSPORNÝ REŽIM SPOTŘEBY
    Nově mají hodinky k dispozici úsporný režim spotřeby s maximální výdrží baterie. Úsporný režim je k dispozici například v situacích, kdy potřebujete maximalizovat výdrž nebo v situacích, kdy vám kleslo nabití na minimum a potřebujete odhadovanou výdrž ještě prodloužit.

    STUPEŇ VODĚODOLNOSTI
    Hodinky budou vaším parťákem, ať už se rozhodnete strávit den u vody, ve vodě nebo na vodě.



    Funkce, které si zamilujete
    SKÓRE SPÁNKU
    VÝDRŽ BATERIE (REŽIM CHYTRÝCH HODINEK) Až 9 dní
    NASYCENÍ KRVE KYSLÍKEM (PULZNÍ OXYMETR) Ano (kontrola na místě a volitelné celodenní aklimatizace a ve spánku)
    GARMIN PAY™
    ÚLOŽIŠTĚ HUDBY
    VOLÁNÍ A POSÍLÁNÍ ZPRÁV POMOCÍ HLASU
    TYP DISPLEJE HODINEK AMOLED; volitelný režim trvale zapnutého displeje
    DOTYKOVÝ DISPLEJ
    STUPEŇ VODOTĚSNOSTI Plavání, 5 ATM

    Obecné
    MATERIÁL POPRUHU Silikon
    MATERIÁL OBJEKTIVU Corning® Gorilla® Glass 3
    MATERIÁL RÁMEČKU Nerezová ocel
    MATERIÁL POUZDRA Polymer zpevněný vlákny, zadní kryt z nerezové oceli
    ŘEMÍNEK QUICK RELEASE Ano (20 mm, normováno)
    FYZICKÁ VELIKOST 43,60 × 43,60 × 12,60 mm
    Pro obvod zápěstí 125–190 mm
    HMOTNOST 51 g
    BUILT-IN SPEAKER/MICROPHONE
    VELIKOST DISPLEJE Průměr 1,30 mm (” 33)
    ROZLIŠENÍ DISPLEJE 416 × 416 pixelů
    BAREVNÝ DISPLEJ
    VÝDRŽ BATERIE Režim chytrých hodinek: Až 9 dní
    Režim chytrých hodinek s úsporou baterie: Až 10 dní
    Režim GPS s přehráváním hudby: Až 8 hodin
    Režim GPS bez přehrávání hudby: až 24 hodin
    Viz detaily
    ZPŮSOB NABÍJENÍ Originální kabelová nabíječka Garmin
    PAMĚŤ/HISTORIE 8 GB

    Funkce hodin
    ČAS/DATUM
    GPS SYNCHRONIZACE ČASU
    AUTOMATICKÝ PŘECHOD NA LETNÍ ČAS
    BUDÍK
    ČASOVAČ
    STOPKY
    ČAS VÝCHODU/ZÁPADU SLUNCE

    Sledování zdraví a wellness
    SLEDOVÁNÍ SRDEČNÍHO TEPU NA ZÁPĚSTÍ (NEUSTÁLE, KAŽDOU SEKUNDU)
    DENNÍ KLIDOVÝ SRDEČNÍ TEP
    ALARMY ABNORMÁLNÍHO SRDEČNÍHO TEPU Ano (vysoká a nízká)
    DECHOVÁ FREKVENCE (24X7)
    VĚK PODLE KONDICE
    FUNKCE BODY BATTERY™
    CELODENNÍ STRES
    PŘIPOMENUTÍ ODPOČINKU
    ČASOVAČ DECHOVÝCH CVIČENÍ
    DÝCHÁNÍ
    SLEDOVÁNÍ SPÁNKU Ano (pokročilý)
    PITNÝ REŽIM
    ZDRAVÍ ŽEN
    SNÍMEK ZDRAVOTNÍHO STAVU

    Snímače
    GPS
    GLONASS
    GALILEO
    SNÍMAČ SRDEČNÍHO TEPU NA ZÁPĚSTÍ GARMIN ELEVATE™
    SNÍMAČ NASYCENÍ KRVE KYSLÍKEM (PULZNÍ OXYMETR)
    BAROMETRICKÝ VÝŠKOMĚR
    KOMPAS
    GYROSKOP
    AKCELEROMETR
    TEPLOMĚR Ano (je vyžadován snímač tempe™)
    SNÍMAČ OKOLNÍHO SVĚTLA

    Chytré funkce používané každý den
    KONEKTIVITA Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
    APLIKACE CONNECT IQ™ (VZHLEDY HODINEK, DATOVÁ POLE, DOPLŇKY A APLIKACE)
    CHYTRÁ OZNÁMENÍ
    ODPOVĚĎ NA TEXTOVOU ZPRÁVU / ODMÍTNUTÍ HOVORU SE ZASLÁNÍM TEXTOVÉ ZPRÁVY (POUZE ANDROID™)
    KALENDÁŘ
    POČASÍ
    ÚSPORA BATERIE – PŘIZPŮSOBITELNÝ REŽIM HODINEK S NÍZKOU SPOTŘEBOU ENERGIE
    OVLÁDÁNÍ HUDBY ZE SMARTPHONU
    PŘEHRÁVÁ A OVLÁDÁ HUDBU Z HODINEK
    NAJÍT MŮJ TELEFON
    NAJÍT MÉ HODINKY
    KOMPATIBILITA S MOBILNÍ APLIKACÍ GARMIN CONNECT™
    KOMPATIBILITA SE SMARTPHONEM iPhone®, Android™
    PODPORA VOLÁNÍ PŘES BLUETOOTH A HLASOVÉHO ASISTENTA

    Profily aktivit
    DOSTUPNÉ PROFILY PRO AKTIVITY V TĚLOCVIČNĚ Posilování, HIIT, Kardio a Eliptický Trénink, Stoupání do Schodů, Stoupání do Patra, Veslování uvnitř
    WELLNESS Chůze, Pilates, Jóga
    INDOOROVÝ BĚH Běh na pásu, Halový běh na dráze
    BĚH VENKU Běh
    DOSTUPNÉ PROFILY PRO REKREACI V PŘÍRODĚ Pěší turistika, Indoorové lezení, Bouldering, Discgolf
    DOSTUPNÉ PROFILY PRO CYKLISTIKU Jízda na kole, indoor cyklistika
    DOSTUPNÉ PROFILY PRO PLAVÁNÍ Plavání v bazénu
    VODNÍ SPORTY Pádlování vstoje, Veslování
    RAKETOVÉ SPORTY Tenis, Piklebal, Padel
    ZIMNÍ SPORTY Lyžování, Snowboarding, Běžky, klasický styl, Chůze na sněžnicích

    Bezpečnostní a sledovací funkce
    DETEKCE NEHOD BĚHEM VYBRANÝCH AKTIVIT
    UPOZORNĚNÍ NA NEHODY V TELEFONU U NOSITELNÝCH ZAŘÍZENÍ
    ASISTENCE
    LIVETRACK

    Herní funkce
    HERNÍ AKTIVITA
    KOMPATIBILITA S APLIKACÍ GAMEON™

    Funkce pro sledování aktivity
    POČÍTADLO KROKŮ
    UPOZORNĚNÍ NA POHYB (ZOBRAZÍ SE NA ZAŘÍZENÍ PO URČITÉ DOBĚ NEČINNOSTI; PO NĚKOLIKA MINUTÁCH CHŮZE SE RESETUJE).
    AUTOMATICKÝ CÍL (ZJISTÍ VAŠI ÚROVEŇ AKTIVITY A DENNÍ CÍLOVÝ POČET KROKŮ)
    KALORICKÁ SPOTŘEBA
    VYSTOUPANÁ PATRA
    URAŽENÁ VZDÁLENOST
    MINUTY INTENZIVNÍ AKTIVITY
    TRUEUP™
    MOVE IQ™
    APLIKACE GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES

    Vybavení pro fitness/tělocvičnu
    KARDIO CVIČENÍ
    SILOVÉ TRÉNINKY
    HIIT CVIČENÍ
    TRÉNINK JÓGY
    TRÉNINK PILATES
    ANIMOVANÝ TRÉNINK
    ANIMOVANÉ CVIČENÍ S MAPOU SVALŮ
    AUTOMATICKÉ POČÍTÁNÍ OPAKOVÁNÍ

    Funkce pro trénink, plánování a analýzu
    NASTAVITELNÉ OBRAZOVKY
    MOŽNOST STÁHNUTÍ TRÉNINKOVÝCH PLÁNŮ
    ZÓNY ST
    ALARMY ST
    KALORIE PODLE ST
    %MAXIMÁLNÍ ST
    VYSÍLÁNÍ ST (PŘENÁŠÍ DATA ST PROSTŘEDNICTVÍM ZAŘÍZENÍ ANT+™ DO SPÁROVANÝCH ZAŘÍZENÍ) Ano (pomocí ANT+ nebo BLE)
    DECHOVÁ FREKVENCE (BĚHEM CVIČENÍ) Pouze jóga a dechová cvičení
    RYCHLOST A VZDÁLENOST POMOCÍ GPS
    NASTAVITELNÉ PROFILY AKTIVIT
    AUTO PAUSE®
    POKROČILÉ TRÉNINKY
    HRM TEMPO BĚHU A VZDÁLENOST
    AUTO LAP®
    RUČNÍ OZNAČENÍ OKRUHU
    VO2 MAX (BĚH)
    ZÁMEK OBRAZOVKY A TLAČÍTKA
    AUTOMATICKÉ PROCHÁZENÍ
    HISTORIE AKTIVITY V HODINKÁCH
    PHYSIO TRUEUP

    Funkce pro běh
    VZDÁLENOST, ČAS A TEMPO PODLE GPS
    KADENCE (POČET KROKŮ ZA MINUTU V REÁLNÉM ČASE)
    TRÉNINK BĚHU
    PODPORA NOŽNÍHO SNÍMAČE
    DETEKCE BĚHU/CHŮZE/STÁNÍ

    Funkce pro golf
    VZDÁLENOST K Z/S/K (VZDÁLENOST K ZAČÁTKU, STŘEDU A KONCI GREENU)
    VZDÁLENOST PRO LAYUP / JAMKY DOGLEG
    MĚŘENÍ DÉLKY ÚDERU (SPOČÍTÁ PŘESNOU DÉLKU ÚDERŮ Z JAKÉHOKOLI MÍSTA NA HŘIŠTI) Automaticky
    DIGITÁLNÍ SKÓRKARTA
    SLEDOVÁNÍ STATISTIK (SKÓRE, PUTTY NA KOLO, ZÁSAHY NA GREENU A FAIRWAY)
    GARMIN AUTOSHOT™
    ZOBRAZENÍ GREENU S MOŽNOSTÍ ZMĚNY UMÍSTĚNÍ JAMKY
    PŘEKÁŽKY A CÍLE NA HŘIŠTI
    PINPOINTER
    ČASOVAČ KOLA / POČÍTADLO KILOMETRŮ
    PODPORA AUTOMATICKÉHO SLEDOVÁNÍ HOLÍ (VYŽADUJE SPECIÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ)
    SPÁROVÁNÍ S APLIKACÍ GARMIN GOLF
    SPLŇUJE TURNAJOVÉ PŘEDPISY

    Funkce pro rekreaci v přírodě
    ZPĚT NA START
    CELKOVÝ VÝSTUP/SESTUP
    VÝPOČET PLOCHY Ano (pomocí Connect IQ™)
    ČASY RYBOLOVU Ano (pomocí Connect IQ™)
    INFORMACE O SLUNCI A MĚSÍCI Ano (pomocí Connect IQ™)

    Funkce pro cyklistiku
    UPOZORNĚNÍ (PŘI DOSAŽENÍ CÍLE AKTIVUJE ALARM – ČAS, VZDÁLENOST, SRDEČNÍ TEP NEBO KALORIE)
    KOMPATIBILITA S RADAREM VARIA™ (ZADNÍ RADAR)
    KOMPATIBILITA SE SVĚTLY VARIA™
    PODPORA SNÍMAČE RYCHLOSTI A KADENCE (SE SNÍMAČEM) Ano (pomocí ANT+ nebo BLE)

    Funkce pro plavání
    METRIKY PLAVÁNÍ V BAZÉNU (DÉLKY, VZDÁLENOST, TEMPO, POČET ZÁBĚRŮ, EFEKTIVITA PLAVÁNÍ (SWOLF), KALORIE)
    DETEKCE TYPU ZÁBĚRU (KRAUL, ZNAK, PRSA, MOTÝLEK) (POUZE PLAVÁNÍ V BAZÉNU)
    ZÁKLADNÍ ČASOVAČ ODPOČINKU (OD 0) (POUZE PLAVÁNÍ V BAZÉNU)
    UPOZORNĚNÍ NA ČAS A VZDÁLENOST
    PODVODNÍ SNÍMAČ SRDEČNÍHO TEPU NA ZÁPĚSTÍ

    Funkce pro sledování aktivity dětí
    APLIKACE TOE-TO-TOE™ CHALLENGES Ano (volitelná aplikace Toe-to-Toe™ Challenges z obchodu Connect IQ)

    Obsah balení:
    Venu 2 Plus
    Nabíjecí/datový kabel
    Dokumentace

    Produkt manažer:

    Jan Jína,  +420 734 574 576,  info@merida-bike.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Formulář

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Určení: Unisex

    Může se hodit

    Zamyslete se na chvíli - jaký pocit máte, když se připravujete na dlouhý cyklistický výlet, a vaše oblečení vás omezuje? Špatně se vám dýchá, pot se vám lepí na tělo a celkově se necítíte pohodlně. MERIDA - pánský dres NIZZA v červené barvě je zde, aby vá

    818 Kč 

    bez DPH

    990 Kč 

    s DPH

    -17%

    varianty

    Trailovou přilbu R2 TRAIL 2.0 jsme designovali podle nejvyšších nároků na bezpečnost a ochranu hlavy při ostrém, trailovém ježdění, kde na vás vždy nečíhají jenom vyhlazené pěšiny, ale často vlhké kořeny, kamenité pasáže a dlouhé skoky. Soustředit se čist

    L M
    991 Kč 

    bez DPH

    1 199 Kč 

    s DPH

    Výprodej

    -43%

    varianty

    Stylové a lehké sluneční brýle, které lze s úspěchem použít na silnici i mimo ni. Sluneční brýle MERIDA FRAMELESS kombinují vysoce kvalitní skla s lehkým bezrámovým designem. Nastavitelné nosní packy zaručují dokonalé přizpůsobení se nosu a pogumovaná

    578 Kč 

    bez DPH

    699 Kč 

    s DPH

    Sada obsahuje 6 záplat, lepidlo v tubičce a smirek, vše uložené v praktické plastová krabičce (rozměr 35x19x69 mm) s českým návodem

    57 Kč 

    bez DPH

    69 Kč 

    s DPH

    - spirálový lankový zámek FAB - průměr 8mm - délka 1800mm.

    214 Kč 

    bez DPH

    259 Kč 

    s DPH

    Tvar a polstrování tohoto sedla byly navrženy speciálně pro typickou pozici jezdce na elektrokole pro pohodlné šlapání Sedlo určené pro městská elektrokola. Pohodlné a ergonomické. Šířka sedacích kostí: od 9,0 do 14,0 cm Použití: Město Typ jízdního

    1 727 Kč 

    bez DPH

    2 090 Kč 

    s DPH

    Stále populárnější dlouhoprsté rukavice, v provedení extra comfort díky AX SUEDE dlaňovému materiálu a inovovaného hřbetního materiálu a novém designu i pro ty nejdelší výlety či závody. Použitá směs materiálu pomáhá tepelnému pohodlí ve velmi širokém, by

    S M L XL XXL
    405 Kč 

    bez DPH

    490 Kč 

    s DPH

    Výprodej

    -29%

    varianty

    Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč. Ideální volba, pokud si nejste jistí výběrem vhodného dárku. Uplatnitelný v kamenných prodejnách Cyklo Point. Platný 12 měsíců od data zakoupení. Výše nákupu musí být vyšší než je hodnota poukazu.

    1 000 Kč 

    bez DPH

    1 000 Kč 

    s DPH