Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Zbyněk Ráček

info@merida-bike.cz

Rám BIG.NINE XT Matt Ud(White/Grey)

Rám BIG.NINE XT Matt Ud(White/Grey)

varianty

Výrobce
MERIDA
Kód

17RABNXT1

Nastavit hlídacího psa

    Podrobnosti o produktu

    Rám CF3 Karbonový rám vyvinutý pro podmínky XC (hmotnost přibližně 1,35 kg BIG.NINE vel. M). Aerodynamicky tvarované trubky, trubky zadní stavby profilované jako listová pružina pro maximální komfort. Středové složení BB92. Standard os Boost a kónická hlavová trubka zaručují tuhost a preciznost ovládání. Vnitřní vedení lanek s použitím "Smart Entry" zabraňuje klepání kabeláže. Vybavený integrovanými chrániči spodní rámové trubky a dolních vzpěr zadní stavby.

    V ceně zahrnut rám, hlavové složení a sedlová objímka.

    Použité technologie:
    SMART ENTRY - Lanka, bowdeny a brzdové hadičky jsou uchyceny v napnutém stavu, aby se předešlo jejich klepáních během jízdy v náročném terénu. Všechny vstupy se dají vyměnit tak, aby bylo možné vést Di2, hydraulické hadičky, brzdové hadičky, lanka.
    INTERNAL CABLE - vedení lanka, bowdenů a hadiček vnitřkem rámu. Kabeláž vstupuje a vystupuje z rámu přes průchodky - bowdeny a hadičky jsou tak chráněny před vlhkostí a nečistotami.
    X-TAPER HEAD TUBE - - X-Taper hlavová trubka - 1 1/8 "rozšířená na spodních 1.5" průměrem v horní části.  Výsledkem je vynikající tuhost a precizní ovládání i v těch nejtěžších podmínkách a bez nechtěného nárůstu hmotnosti rámu.
    FLEX STAY - konstrukce zadní stavby absorbuje nárazy od podkladu a redukuje vzniklé vibrace
    AWS - ANTI WRINKLE SYSTÉM - vkládání do forem speciální 3D silikonové vložky, které výrazně snižují tvorbu vrásek na vnitřních stěnách rámu. Výsledkem je vyšší tuhost a odolnost a zároveň i nižší hmotnost.
    NANO MATRIX CARBON - kola s karbonovým rámem jsou vzhledem na jejich určení často vystavována nadměrnému namáhaní. Pro zvýšení kvality použitého materiálu používá MERIDA tuto prémiovou technologii: epoxidová pryskyřice je obohacená o speciální nanočástice, které zpevňují její strukturu. Tímto způsobem lze úspěšně zvýšit odolnost finálního výrobku proti nárazu až o 40 %.
    Všechny modely od úrovně BIG.NINE/SEVEN 100 mají sedlovou trubku s průměrem 30,9 mm. Možnost instalace teleskopické sedlovky

    Stránky výrobce:

    www.merida.com

    Poslat info

    Formulář

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Barva: UD CARBON
    Materiál rámu: Carbon
    Průměr kola: 29"
    Rok: 2017

    Může se hodit

    - průměr: 180 mm - kotouče dodávány vč. 6 ks šroubů

    412 Kč 

    bez DPH

    499 Kč 

    s DPH

    Na traily, či do města 2-vrstvý nepromokavý, netrhavý a prodyšný materiál s plně uzavřenými švy s vnitřní síťovinou rychle odvádějící pot Ventilační otvory v podpaží na zip Vnitřní klopa po celé délce předního zipu Náprsní a zadní kapsy na zip Nas

    2 115 Kč 

    bez DPH

    2 559 Kč 

    s DPH

    Materiál PP, blatníky vhodné pro kola 26"- 24", krátký úchyt / dlouhý úchyt

    107 Kč 

    bez DPH

    129 Kč 

    s DPH

    Shimano Pedály SPD PD-M520 černé+zarážky Sportovní SPD pedály pro všestrané využití s možností nastavení tuhosti. kompaktní design, který dobře odolává nečistotám snadné nastupování i se silně znečištěnou obuví léty prověřená konstrukce možnost n

    983 Kč 

    bez DPH

    1 190 Kč 

    s DPH

    Chimpanzee Energy Gel jednoduché řešení pro doplnění okamžité energie v průběhu sportovního výkonu. Co je to Chimpanzee ENERGY GEL? Základem je BIO agávový sirup(fruktoza), jehož výhodou je nízký glykemický index a efektivní vstřebávání v trávícím úst

    44 Kč 

    bez DPH

    49 Kč 

    s DPH