Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Jína

info@merida-bike.cz

GARMIN - FORERUNNER 15 HR Black/Green (vel.S)

GARMIN - FORERUNNER 15 HR Black/Green (vel.S)

-36%

Výrobce
Garmin
Kód

GARFO15HRVWS

Part No.

8592655041214

Nastavit hlídacího psa

    Podrobnosti o produktu

    Malé sportovní GPS hodinky se záznamem trasy, měření vzdálenosti, rychlosti/tempa, srdečního tepu (hrudní pás), počtu spálených kalorií
    * Vysoce citlivý GPS přijímač
    * Jednoduché ovládání, malý rozměr a hmotnost
    * Měření času, vzdálenosti, tempa, kalorií, srdečního tepu
    * Monitor denní aktivity (kroky, kalorie, vzdálenost)
    * Výdrž baterie až 8 hodin provozu se zapnutým GPS
    * On-line tréninkový deník Garmin Connect


    Barva: černo-zelená
    Velikost: dámské
    Balení včetně hrudního snímače tepu

    Garmin Forerunner 15 vychází z modelu Forerunner 10 a patří k nejmenším sportovním GPS hodinkám na trhu. Oproti předchůdci byla zlepšena výdrž na baterii, přidána podpora pro snímač tepu a krokoměr + funkce k monitorování denních aktivit. Patří do kategorie jednodušších a cenově přijatelných modelů. Svými vlastnostmi se ale může srovnávat s dražšími modely.


    Snadné ovládání

    Hodinky Forerunner 15 je opravdu velmi snadné používat. Pro začátek záznamu aktivity s GPS stačí stisknout jediné tlačítko a v průběhu Vašeho tréninku můžete sledovat dvě Vámi definované veličiny na displeji hodinek (např.: Vzdálenost a tempo běhu). Mezi zobrazovanými údaji je možné snadno přepínat i během sportovní aktivity.


    Tréninkové funkce

    Krom záznamu času, vzdálenosti, rychlosti, tempa a kalorií nabízí hodinky Forerunner 15 i funkci Virtual Pacer™, která porovnává Vaše aktuální tempo běhu s nastaveným v hodinkách. Dále zde naleznete položku Běh/chůze která zde představuje jednoduchý intervalový trénink s možností nastavit čas běhu a čas chůze. Hodinky tímto způsobem pomáhají zlepšit vytrvalost u jedinců, kteří nikdy neběhali, ale chtějí začít. Oproti modelu Forerunner 10 zde přibyla možnost připojení snímače tepové frekvence a nastavení alarmu na vysoký nebo nízký tep. Pro trénování na běžeckém pásu je možné k hodinkám připojit i externí krokoměr.


    Monitor denní aktivity

    Stejně jako fitness náramek Garmin vívofit nabízí hodinky Forerunner 15 možnost sledování celodenních aktivit. Je možné stanovit cílový počet kroků na den, sledovat ušlou vzdálenost + počet kroků, zobrazit spálené kalorie a to včetně těch pasivních. Při delším sezení nebo jiné nečinnosti Vás hodinky upozorní zprávou na displeji, že je na čase vstát a projít se. Na webovém rozhraní Garmin Connect je poté možnost podrobného vyhodnocení a porovnání Vašich výkonů např. s kamarády. Nevýhodou oproti náramku vívofit je nutnost nabíjení akumulátoru hodinek po několika dnech (vívofit vydrží 1rok bez nabití)

    Garmin Connect

    Služba Garmin Connect je váš online tréninkový nástroj pro ukládání, analýzu a sdílení všech vašich aktivit typu fitness. Připojte se k milionům uživatelů, kteří běhají, jezdí na kole, plavou a chodí. Analyzujte svůj pokrok a výkonnost pomocí již připravených zpráv. Můžete snadno sledovat své průměrné tempo na kolo za určité období, počet kilometrů za měsíc nebo srovnávat průměrný srdeční tep s průměrným tempem během roku. Zprávy jsou užitečné jak pro trenéry, tak i pro každého milovníka analytického přístupu k fitnessu.


    Produkt manažer:

    Jan Jína,  +420 734 574 576,  info@merida-bike.cz

    Poslat info

    Formulář

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Barva: ČERNÁ
    Velikost: S