Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Jína

info@merida-bike.cz

CAMELBAK - Batoh KUDU Protector 20 Black/Burnt Olive S/M

CAMELBAK - Batoh KUDU Protector 20 Black/Burnt Olive S/M
Výrobce
Camelbak
Kód

CAMBAKU20BKBO

Part No.

886798010335

Nastavit hlídacího psa

    Podrobnosti o produktu

    Batoh s vylepšeným integrovaným ochranným systémem celých zad (certifikace Level 2). Stabilitu na zádech v technickém terénu zajišťuje dvojitý hrudní pás a bederní pás. Batoh lze použít také jen jako chránič v bike parku – po snadném odepnutí úložného prostoru. Ve výbavě je pláštěnka, kapsa na telefon, 2x Tube Trap, Helmet Carry popruhy na přilbu, reflexní prvky, poutko na blikačku, vyjímatelný Bike Tool Organizer Roll na nářadí nebo úložný prostor na chrániče.

    REZERVOÁR není součástí výbavy (kompatibilní s 3l rezervoárem)
    ZÁDOVÝ SYSTÉM XV™ + Impact Protector™
    CELKOVÝ ÚLOŽNÝ PROSTOR 20 l
    VELIKOSTI S/M (38–48 cm), M/L (43–53 cm)
    VÁHA 1600 g

    IMPACT PROTECTOR
    Integrovaný zádový systém s chráničem zad u modelů Kudu byl vyvinut ve spolupráci se světovou jedničkou na ochranné prvky - s firmou Komperdell. Systém má lehkou konstrukci, je flexibilní a přizpůsobí se vašim zádům díky vícevrstevné konstrukci termoplastické pěny s dvojí hustotou. V případě nehody dokáže Protector absorbovat až 95% energie nárazu, zbývající část energie zpomalí a rozvede do stran. Perfektní ergonomický design, vysoká prodyšnost.

    Jak Protector funguje
    Uložen ve vlastní vnitřní kapse; v případě nehody Protector absorbuje až 95% energie nárazu směřující na tělo. Pracuje srovnatelně jako „crash zone“ v autě. Redukuje sílu nárazu na minimum. Energie nárazu je absorbována Protectorem, zbytková energie je výrazně zpomalena a rozptýlena. Konstrukci tvoří „cross systém“, který je tvořen mnohovrstevnou konstrukcí z paměťové pěny dvojí hustoty. Šest vrstev s rozdílnou tloušťkou a hustotou je navrstveno na sebe a spojeno v několika bodech. To garantuje měkkost a vysokou pružnost – flexibilitu. Díky dvojí hustotě pěny a tělesnému teplu se Protector přizpůsobí tvaru zad a páteře.

    IMPACT PROTECTOR garantuje:
    1. Nejlepší šokovou absorpční funkci v oblasti zad a páteře
    2. Paměťová pěna absorbuje energii nárazu a přenáší ji po celém povrchu Protectoru (např. tvrdé ochranné prostředky absorbují sílu nárazu pouze bodově).
    3. Standard bezpečnosti - všechny cross systémy jsou testovány tak, aby splňovaly standard pro použití na motorce, je to norma EN1621-2 Level 2 a tuto normu splňují, tj. průměrná zbytková hodnota energie nárazu je menší než 9 kN, Impact Protector vykazuje zbytkovou hodnotu energie jen 4,97 kN!
    4. Ergonometrické kontroly – podle normy EN-1621-2 Protector musí splňovat minimální velikost chráněné oblasti, kterou má pokrývat. Tuto podmínku splňuje bez výhrady a ještě s větší rezervou než je požadováno.

    NORMA EN1621-2 level 2
    Evropský standard EN1621-2 definuje 2 úrovně výkonu pro schvalované chrániče zad:
    1. úroveň: průměrná maximální síla zaznamenaná při testu pod kovadlinou má být nižší než 18 kN a žádná jednotlivá hodnota nesmí překročit 24 kN
    2. úroveň: průměrná maximální síla zaznamenaná při testu pod kovadlinou má být nižší než 9 kN a žádná jednotlivá hodnota nesmí překročit 12 kN

    Produkt manažer:

    Jan Jína,  +420 734 574 576,  info@merida-bike.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Formulář

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA